Datadiefstal

Datadiefstal

Wanneer persoonsgegevens, financiële rapporten of intellectueel eigendom op straat komen te liggen, heeft dit grote gevolgen voor een organisatie. Dit kan directe financiële schade zijn door verlies van intellectueel eigendom, maar ook reputatieschade en verlies van omzet en/of klanten. En dat kan uiteindelijk een veel grotere impact hebben.

Daarbij is het wettelijk verplicht om persoonsgegevens afdoende te beveiligen en te beschermen, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen! Effectieve maatregelen om datadiefstal te voorkomen zijn daarom essentieel voor uw organisatie. Op basis van gedegen strategie en beleid en met behulp van effectieve dataprotectie-maatregelen zorgen wij er voor dat uw kostbare informatie altijd optimaal beschermd is. Zo bent u er zeker van dat u voldoet aan alle relevante wetgeving. Daarbij houden we niet alleen rekening met externe dreigingen, maar ook met interne risico’s. Want een groot deel van de datadiefstalgevallen wordt helaas gepleegd door mensen binnen de eigen organisatie.

De oplossingen en diensten van DearBytes bieden u volledig inzicht in en controle van de verwerking en bescherming van gevoelige data. Daarbij kunnen de verdediging regelmatig testen, om er zeker van te zijn dat deze effectief is en blijft. Dat zorgt voor zekerheid en gemoedsrust, zodat u zich kunt concentreren op uw business.

Bescherm uw data tegen malware

Download whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AVG: de belangrijkste veranderingen

Wat zijn de gevolgen van de gewijzigde privacywetgeving?

Download
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.