Continuïteit

Continuïteit

DearBytesUitdagingenContinuïteit

Een van de grootste zorgen voor organisaties is dat de productie of de dienstverlening verstoord worden door cybercrime. De financiële schade van een dag ‘plat’ gaan kan aanzienlijk zijn, maar de reputatieschade en schade door het verlies van klanten kunnen nog vele malen hoger liggen. Het is dan ook zonder meer een terechte zorg.

De uitdaging is ervoor te zorgen dat de continuïteit, de productie en de dienstverlening gewaarborgd zijn tegen cyberdreigingen. Dit vraagt om een doelgerichte strategie, een waterdicht beleid en compleet inzicht in de bedrijfskritische activiteiten, processen en toepassingen. Minstens zo belangrijk is een goede voorbereiding op een incident of aanval. Als aan deze voorwaarden is voldaan, is uw organisatie in staat om bij een incident direct en effectief op te treden.

DearBytes helpt u alle relevante risico’s helder in kaart te brengen. Wij stellen samen met uw team de beste strategie en effectief beleid op om de continuïteit te waarborgen. We oefenen met uw IT-team de optimale respons op een cyberaanval en kijken welke procedures verbeterd kunnen worden. En als u dat wenst, monitoren wij uw netwerk 24/7 op ongewone activiteiten. Zo zorgen we ervoor dat uw business niet stil komt te staan bij een incident.

Cybersecurity moet de focus op malware hebben

Whitepaper

Download de pdf
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AVG: de belangrijkste veranderingen

Wat zijn de gevolgen van de gewijzigde privacywetgeving?

Download whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.