DearBytes aanwezig op Zorg & ICT 2017

DearBytes aanwezig op Zorg & ICT 2017

DearBytesNieuwsOver DearBytesDearBytes aanwezig op Zorg & ICT 2017

dinsdag 28 februari 2017

Van 14 t/m 16 maart vindt de vakbeurs Zorg & ICT plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en ook DearBytes zal dit jaar weer aanwezig zijn. KPN biedt de specialisten van DearBytes de mogelijkheid om deel uit te maken van hun stand. IT Security wordt een steeds groter onderwerp binnen de zorg. Zo zien we afgelopen jaar wederom een stijging van security-incidenten binnen zorginstellingen, waar vooral ransomware voor problemen heeft gezorgd.

Zoals bekend focust KPN zich steeds meer op informatiebeveiliging en heeft daarom afgelopen januari DearBytes overgenomen, omdat juist DearBytes gespecialiseerd is in het aanbieden van maatwerk op het gebied van informatiebeveiliging binnen Nederland, van managed services, awareness programma’s tot 24×7 monitoring. Tevens heeft DearBytes veel ervaring binnen de zorgsector. Het bedrijf begon 16 jaar geleden als IT Security specialist binnen de zorg onder de naam Medusoft, inmiddels zijn zij vertrouwd partner van verschillende kleine- tot grote zorginstellingen in Nederland.

Kennisdelen op het ICT & Health podium

Onze experts zullen ook deel uitmaken van ICT & Health podium, waar u de mogelijkheid heeft om tijdens een gratis consult te spreken met onze specialisten. Inschrijven voor een consult kan binnenkort. Meer info over het ICT & Health podium

Wat heeft zorg & ICT 2017 u verder te bieden

Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Van 14 t/m 16 maart 2017 zijn de deuren van Zorg & ICT wederom voor u geopend. Deze editie vindt u op de beurs:

  • Een uitgebreid en gratis seminarprogramma met als centraal thema “De patiënt als partner”
  • Circa 160 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg
  • Het platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten
  • Op 14 t/m 16 maart ook gratis toegang tot het gelijktijdige Zorgtotaal 2017

Voor wie is Zorg & ICT 2017 interessant?

Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Waar en wanneer?

Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 14 maart t/m donderdag 16 maart 2017 in hal 10 en 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur.

Registreer nu voor gratis toegang tot Zorg & ICT 2017

 

DearBytes binnen de

Zorg