Experts

Experts

DearBytesExperts

Wesley Neelen

Wesley Neelen heeft plusminus 6 jaar ervaring als ethical hacker binnen verschillende organisaties en onderzoekt graag de beveiliging van it-infrastructuren, systemen en tooling. Hiervoor heeft hij diverse certificeringen (OSCP/OSCE) behaald van Offensive Security.

Lees verder

Rik van Duijn

Rik van Duijn, onze ethical hacker binnen DearBytes maakt zich dagelijks sterk om het internet veilig te houden. Als geen ander weet hij de denkwijze van een hacker en met deze kennis is hij erg succesvol in het ontdekken van kwetsbaarheden.

Lees verder

Erik Remmelzwaal

Erik Remmelzwaal is Directeur van DearBytes. Hij stond in 2001 als stagiair aan de wieg van DearBytes (destijds ‘Medusoft’), waarna hij verantwoordelijk werd voor het technische gedeelte van de onderneming. Erik geeft leiding aan in totaal 92 medewerkers. Hij zorgt ervoor dat de dienstverlening optimaal aansluit op behoeften van klanten, zodat zij de netwerkbeveiliging van dag tot dag onder controle kunnen krijgen. Adviseren en presenteren over gevaren maar vooral ook over de oplossingen om die te bestrijden, is een favoriete bezigheid.

Lees verder