Experts

Experts

DearBytesExperts

Wesley Neelen

Wesley Neelen heeft plusminus 6 jaar ervaring als ethical hacker binnen verschillende organisaties en onderzoekt graag de beveiliging van it-infrastructuren, systemen en tooling. Hiervoor heeft hij diverse certificeringen (OSCP/OSCE) behaald van Offensive Security.

Lees verder

Rik van Duijn

Rik van Duijn, onze ethical hacker binnen DearBytes maakt zich dagelijks sterk om het internet veilig te houden. Als geen ander weet hij de denkwijze van een hacker en met deze kennis is hij erg succesvol in het ontdekken van kwetsbaarheden.

Lees verder

Erik Remmelzwaal

Erik Remmelzwaal is Managing Director Security Services bij KPN en Directeur bij DearBytes. Hij begon zijn carrière in 2001 bij DearBytes, waar hij ervaring heeft opgedaan als developer, securityconsultant en incident responder. In 2011 klom Erik op tot CEO van DearBytes. In deze positie heeft hij DearBytes laten groeien tot een van de grootste Managed Security Service Providers van Nederland. In 2017 werd DearBytes overgenomen door KPN en werd Erik als Director Products aangesteld. Sinds begin 2018 geeft hij ook leiding in de rol van Managing Director van Security Services.

Lees verder