Security Monitoring

Security Monitoring

DearBytesDienstenSecurity Monitoring

Wat brengt het u?

Met de DearBytes Security Monitoring Service investeert u in de weerbaarheid van uw organisatie tegen cyberdreigingen. Met security monitoring bereikt u het volgende:

 • Bescherming tegen moderne bedreigingen
  Cybercriminelen handelen steeds sneller en onopvallender, en omzeilen preventieve maatregelen. Security monitoring helpt u deze bedreigingen te constateren door eventlogging te analyseren en te correleren.
 • Operational Excellence
  Security monitoring levert u een actiematige rapportage over de gebeurtenissen in het netwerk. Dit verhoogt de productiviteit en controleert de doelmatigheid van eerdere security-maatregelen.
 • Wbp compliancy
  Het ontsluiten van audit-informatie van systemen waar persoonsgegevens op worden bewaard, helpt u compliant te zijn aan wet- en regelgeving. Deze regelgeving verplicht u logging te verzamelen en regelmatig te controleren.

Met de DearBytes Security Monitoring Service brengt u de kwetsbaarheden in het netwerk in kaart en ziet u welke bedreigingen op u afkomen. Belangrijke ingrediënten om adequaat te reageren op incidenten en aantoonbaar in control te zijn.

Hoe werkt het?

Implementatiekosten zijn laag en aan de hand van de volgende 5 stappen brengen wij u een volledig rapport waarmee u vervolgstappen kunt ondernemen.

 1. DearBytes plaatst een sensor in uw netwerk
  overige processen worden niet verstoord
 2. Vulnerability Assessment
  maakt kwetsbaarheden van systemen inzichtelijk
 3. IDS
  laat zien welke bedreigingen op uw netwerk afkomen
 4. DearSOC
  verzamelt, analyseert en correleert deze data
 5. DearBytes “smart” rapportage
  zodat u inzicht heeft en vervolgstappen kunt zetten

Waarom DearBytes?

Security is niet alleen gereedschap. Het zijn de mensen die voor de veiligheid zorgen. DearBytes is iedere dag met bijna 100 specialisten actief om haar klanten op dit gebied te ontzorgen. Voor security monitoring heeft DearBytes een team van security analisten die beschikken over specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Ons team is 24×7 bezig met security. Deze ervaring, samen met de dagelijkse nieuwe uitdagingen die zij tegenkomen, zorgen ervoor dat zij dé kennis hebben om uw organisatie bij te staan als het gaat om het adequaat veilig houden van uw netwerk.

Ons Security Operations Center (DearSOC) is ISO27001 gecertificeerd.

DearBytes is een 100% Nederlands bedrijf; pragmatisch en doortastend. Onze no-nonsens mentaliteit zorgt voor korte lijnen en adequate opvolging. Ons kennisniveau houden we goed op pijl door continu te investeren in onze mensen.