Managed Services

Managed Services

DearBytesDienstenManaged Services

Als Managed Security Services Provider (MSSP) is DearBytes een onderscheidende outsourcingpartner binnen de Benelux. Wij ondersteunen al jarenlang tientallen organisaties door het beheer van security technologie naar tevredenheid uit handen te nemen. Onze ervaring leert dat een security oplossing voor 20% uit technologie bestaat en voor 80% uit goed beheer. Het plaatsen van een nieuw, prachtig product gaat op zichzelf geen problemen oplossen. Pas met de juiste aandacht komt security technologie tot zijn recht. Steeds meer organisaties komen tot de conclusie dat zij over onvoldoende tijd en kennis beschikken om die beheertaak zelf uit te voeren. Dit leidt tot een groeiende behoefte aan outsourcing van security operations en daar heeft DearBytes zich in gespecialiseerd.

Wie de basisprincipes van informatiebeveiliging kent, begrijpt dat het beheer van security technologie flexibel moet worden ingericht. Het tempo waarmee nieuwe risico’s zich in het digitale domein aandienen, vraagt om continue paraatheid en bijsturing. Het vraagt niet om een rotsvaste SLA, maar een service die gaandeweg wordt ontwikkeld: ‘The only constant is change’. Daarom kiest u niet voor een MSSP op basis van contractuele afspraken, maar op basis van het vertrouwen om samen met ons een pad in te slaan waarvan het einde nog onduidelijk is. Bij DearBytes begrijpen wij dit. We investeren zwaar in de deskundigheid, oplossingsgerichtheid en toewijding van ons team om de MSSP te zijn die u nodig heeft.

Onze diensten zijn af te nemen in hosted of on-premise vorm, afhankelijk wat het beste bij uw organisatie past. Daarbij combineren we het beheer van bewezen security technologie met hoogwaardige incident response diensten. Een combinatie waarmee DearBytes zich onderscheidt in de Benelux markt.