Endpoint Protection

Endpoint Protection

DearBytesDienstenEndpoint Protection

Bescherm jouw organisatie tegen malware

Kwaadaardige software, en met name ransomware, vormt de grootste cyberdreiging voor je organisatie. Cybercriminelen en hackers ontwikkelen in halsbrekend tempo nieuwe malware. Een adequate 24x7 beveiliging van alle ‘endpoints’ is noodzakelijk om jouw business te beschermen.

De uitdaging: malware is de grootste cyberdreiging van dit moment

Malware komt in vele gedaanten. Denk hierbij aan virussen, wormen en spyware. De ene variant vernietigt data, de andere steelt gevoelige gegevens zoals creditcardinformatie. Weer andere varianten laten kwaadwillenden meekijken en -luisteren via de webcam, of leggen simpelweg systemen plat.

Een beruchte malwarevorm is ransomware. Deze software ‘gijzelt’data op het systeem van het slachtoffer door deze onleesbaar te versleutelen. Alleen de aanvallers hebben de digitale sleutel die deze versleuteling in ruil voor grote sommen geld ongedaan kan maken. Bij betaling is er echter geen garantie dat de organisatie de data ook daadwerkelijk terugkrijgt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie over Endpoint Protection?

Download factsheet

Hoe werkt Dearbytes Endpoint Protection?

Is malware eenmaal ‘binnen’ dan kan het zich vaak razendsnel vi het bedrijfsnetwerk verspreiden naar andere systemen. Wij bieden daarom geavanceerde beveiliging tegen malware met DearBytes Endpoint Protection. Deze oplossing beschermt alle servers, laptops en werkstations op het netwerk tegen alle soorten malware. DearBytes Endpoint Protection is gebaseerd op bewezen en meermaals bekroonde technologie van McAfee. Het is geschikt voor Windows, Mac OS X en Linux. Je profiteert bovendien van complete ontzorging.

Security-expert DearBytes heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van McAfee Endpoint protection, en is de belangrijkste McAfee-partner in de Benelux. Door personeel zorgvuldig op te leiden is Dearbytes als geen ander in staat om je te ontzorgen op het gebied van beheer en configuratie van DearBytes Endpoint Protection. Zo voeren wij bij grootschalige malwareuitbraken razendsnel detectieregels toe zodat je direct beschermd bent tegen deze
nieuwe dreiging. Om je op de hoogte te houden van de status van je endpoint-implementatie, ontvang je bovendien maandelijks een geautomatiseerde rapportage per e-mail. Op die manier weet je precies wat er reilt en zeilt op de systemen binnen je organisatie.

Neem direct contact op

Waarom DearBytes?

Security is niet alleen gereedschap. Het zijn de mensen die voor de veiligheid zorgen. DearBytes is iedere dag met bijna 100 specialisten actief om haar klanten op dit gebied te ontzorgen. Voor security monitoring heeft DearBytes een team van security analisten die beschikken over specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Ons team is 24×7 bezig met security. Deze ervaring, samen met de dagelijkse nieuwe uitdagingen die zij tegenkomen, zorgen ervoor dat zij dé kennis hebben om uw organisatie bij te staan als het gaat om het adequaat veilig houden van uw netwerk.

Ons Security Operations Center (DearSOC) is ISO27001 gecertificeerd.

DearBytes is een 100% Nederlands bedrijf; pragmatisch en doortastend. Onze no-nonsens mentaliteit zorgt voor korte lijnen en adequate opvolging. Ons kennisniveau houden we goed op pijl door continu te investeren in onze mensen.