Industrie

Industrie

DearBytes binnen de industriële sector

“Tijd is geld!” Bij de industrie staan de continuïteit van de productie en de dienstverlening voorop. Storingen zijn onacceptabel. Daarnaast is het beschermen van vertrouwelijke informatie essentieel, vooral als het om kostbaar intellectueel eigendom gaat.

Degelijke securitymaatregelen zorgen hiervoor. Bijvoorbeeld een goede scheiding tussen de fabrieksomgeving en de kantoorautomatiseringsomgeving. Door op verschillende niveaus binnen het bedrijfsnetwerk de juiste beveiligingstechnieken in te zetten, wordt de continuïteit gewaarborgd en is de onderneming veilig tegen indringers.

Naast het zekerstellen van de continuïteit is het voorkomen van datadiefstal een belangrijke prioriteit voor organisaties in de industriële sector. Juist binnen de industrie beschikken organisaties vaak over waardevol intellectueel eigendom dat de basis vormt voor de producten of diensten. Diefstal van dit intellectueel eigendom kan ernstige financiële gevolgen hebben en zelfs het voortbestaan van de onderneming in gevaar brengen.

DearBytes telt zowel grote als kleine spelers binnen de industrie als klant en heeft diepgaande ervaring met het inrichten van een efficiënte en effectieve security infrastructuur voor deze complexe omgevingen. Wij weten ook dat tijd enorm belangrijk is en zorgen er daarom voor dat de inspanningen van uw medewerkers op securitygebied tot een minimum worden beperkt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gilson Services Europe BV houdt met DearBytes malware buiten de deur

Marty Vijverberg | IT Manager bij Gilson Benelux

Download de referentiecase

"Proactieve support en strategisch advies maakt DearBytes tot een waardevolle partner. Hun kennis van het vakgebied én onze bedrijfsomgeving stelt DearBytes in staat om optimale oplossingen voor onze IT-omgeving te verzorgen."

Eric Piepers | IT Security & Compliance Officer

"De dreigingen nemen toe en het is essentieel dat we onze systemen en onze informatie optimaal beveiligen. Het is prettig om te weten dat we daarbij op DearBytes kunnen vertrouwen, want de ontwikkelingen op dit gebied gaan te snel om zelf allemaal bij te kunnen houden. Daarvoor moet je vertrouwen op specialisten. Voor de nabije toekomst denken we ook na over een andere aanpak, wellicht managed security, dat DearBytes aanbiedt vanuit zijn Security Operations Center."

Marty Vijverberg | IT Manager