Finance

Finance

DearBytes in de Financiële sector

Waar liggen uw risico’s als financiële instelling en hoe dekt u deze risico’s zo goed mogelijk af? Hoe weet u of u compliant bent en voldoet aan alle wet- en regelgeving? De vraag naar online financiële diensten neemt sterk toe. Klanten verwachten dat alle diensten digitaal toegankelijk zijn, maar dit brengt risico’s met zich mee. Het beperken van die risico’s is voor deze branche essentieel om het vertrouwen van de klant te behouden. Tegelijkertijd stellen zowel nationale als internationale wet- en regelgeving steeds strengere eisen aan de financiële sector. Daarbij gaat het niet alleen om optimale, effectieve beveiliging, maar ook om inzicht, transparantie en bewijsvoering.

DearBytes heeft jarenlange expertise in security voor organisaties in de financiële sector. Met deze expertise helpen wij organisaties bij het inventariseren van de risico’s en stellen in nauwe samenwerking een effectieve securitystrategie op. Aan de hand van deze strategie ontwerpen een optimale security infrastructuur die de risico’s effectief afdekt en richten deze infrastructuur volledig in. Ook zorgen we ervoor dat financiële organisaties voldoen aan relevante wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging.

Zo kan uw organisatie met vertrouwen online diensten aanbieden en zijn uw klanten er zeker van dat hun gegevens bij u veilig zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cybersecurity moet de focus op malware hebben

Download whitepaper

"DearBytes heeft ons geholpen met het implementeren van ForeScout (NAC), het helpt ons veilig te blijven. Het biedt een goede integratie mogelijkheid en kunnen de oplossing laten communiceren met onze SIEM en SOC oplossing. Vanuit onze organisatie is het zeker een aanrader, maar mijn advies is wel om eerst te kijken of het een fit is voor uw organisatie. Het is geen one-size-fits-all."

Michael Coster van Voorhout | Associate Director

"Met de medewerkers van Dearbytes een prettige samenwerking, correct en een snelle terugkoppeling. De specialistische kennis van Dearbytes helpt Anker bij het bewust worden van en het beheersen van IT gerelateerde risico’s."

Marnix Hilarius | Teammanager Informatie