Zorg & ICT Beurs 2018

Zorg & ICT Beurs 2018

Onestopshop voor de zorg in Nederland

DearBytesEventsZorg & ICT Beurs 2018

Door de overnames van DearBytes, CAM IT Solutions en QSight IT is KPN uitgegroeid tot de grootste ICT-speler voor de zorg in Nederland. Met de gedeelde ambitie om Nederland weer grip te bieden op de eigen gezondheid. Tijdens de beurs Zorg & ICT tonen de vier partijen op een gezamenlijke stand wat ze de Nederlandse zorgsector te bieden hebben.

Lees het volledige artikel

Zorg & ICT
Bij KPN Zorg is die security in goede handen. Samen met DearBytes, CAM IT Solutions en QSight IT is KPN het grootste securitybedrijf van Nederland. Maar ook op andere terreinen – van de werkplek tot aan de housing en hosting van IT – is KPN de partij die zorginstellingen volledig van dienst kan zijn. KPN Zorg beschikt over kennis en expertise die uniek is in de markt.

Het is een boodschap die KPN op 17, 18 en 19 april ook uitdraagt tijdens de beurs Zorg & ICT in de Utrechtse Jaarbeurs. KPN, DearBytes, CAM IT Solutions en QSight IT zijn daar samen aanwezig op een stand van 80 m². Hier is de bezoeker snel op de hoogte van alle ontwikkelingen op de zorgmarkt.

Registreren Zorg & ICT