Infosecurity 2017

Infosecurity 2017

DearBytesEventsInfosecurity 2017

Bezoek DearBytes op de securityvakbeurs Infosecurity

Als IT-professional moet u op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit. Bovendien is het cruciaal te weten op welke manieren u cyberincidenten kunt voorkomen. Waar kunt u zich beter informeren dan tijdens de securityvakbeurs Infosecurity 2017? DearBytes, onderdeel van KPN, nodigt u uit om langs te komen.

Aanmelden

Heeft u vragen, wij helpen u graag verder met je specifieke case. Vraag een gratis toegangskaart aan en kom langs!

Schrijf u via ons in

Drie redenen om de DearBytes-stand te bezoeken:

1. Verbreed uw securitykennis

Uw hele wereld is omgeven door Bytes. Alles is digitaal en altijd en overal beschikbaar. Wij laten u op onze stand zien hoe u hier in alle vrijheid van kunt genieten. Daarnaast praten we u bij over de laatste product- en marktontwikkelingen.

2. Ervaar security

Tijdens een live demo kunt u zien hoe een team van (ethical) hackers een organisatie aanvalt. En hoe een team van securityprofessionals zich hiertegen verdedigt. Het uiteindelijke doel van deze demo is dat u een beter begrip krijgt van de verschillende manieren waarop u zich kunt verdedigen in uw eigen omgeving.

3. Informatieve lezingen

Ethical hacker Rik van Duijn (DearBytes) en privacy officer Rachel Marbus (KPN) geven op beide dagen niet te missen lezingen.

Rik van Duijn laat aan de hand van geanonimiseerde casussen zien dat te veel bedrijven nog steeds leunen op de meest geavanceerde securitytechnologieën. Terwijl ze systemen en processen uit het oog verliezen. Wat kan er misgaan als technologie alleen leidend is? En welke andere securitymaatregelen zijn essentieel? Tijdens zijn lezing geeft Rik antwoord op deze vragen.

Rachel Marbus heeft uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar privacy en identiteiten in de online wereld. Als burgerrechtenfundamentalist is ze als geen ander geïnformeerd over privacy en de wetgeving op dit gebied. Wetgeving gaat echter over wat u met data mag doen. Rachel gaat juist in op het ethische aspect. Ofwel, wat zou u met data moeten doen?

Netwerkborrel op DearBytes stand 

Schrijf u nu in via DearBytes, ontvang een gratis toegangskaart en kom naar onze netwerkborrel op de stand op woensdag 1 november. Deze borrel gaat van start om 16:00 uur op standnummer 01.E044. Onder genot van een hapje en een drankje komt u hier in contact met de experts van DearBytes, de experts van onze partners en uw concullega’s van verschillende IT organisaties. 

Graag tot 1 of 2 november!